tirsdag den 3. marts 2009

Nyt kort

Så fik jeg mit næste Tomtom kort. Som tidligere beskrevet, har jeg tilmeldt mig at få kort 4 gange om året.

Der er nogle ting tom det nye kort løser, som jeg ellers havde brokket mig over i sidste kortopdatering. Det ene var manglende opdateringer: jeg kunne simpelthen ikke finde nogen steder hvor jeg kunne se de havde opdateret noget. Det andet var at jeg syntes at kortet var blevet meget sløvt til at opdatere skærmen, når man bevægede sig. Nogle gange var der næsten 2 sekunder imellem opdateringen af min placering på kortet.

Det nye kort har en del opdateringer på nogle af de steder, hvor der ellers ikke var sket noget i et stykke tid. Omkring City 2 er flere veje blevet rettet og ude ved sidste metrostation på Vest Amager, er der blevet tilføjet en vej, som gør en stor forskel i en del ruter. Dette er dog ændringer, som har eksisteret i mindst 1 år, hvilket får mig til at tro at de kun egentlig opdatere deres kort een gang om året.

Den anden ting med hatigheden at min posistion blev opdateret med, ser også ud til at være løst med det nye kort. Jeg ved ikke om det har været et problem med det ene kort jeg fik, men jeg er i hvert fald tilfreds med det nu.

Nu mangler jeg bare at lave nogle stikprøvekontroller, for at se om de er blevet bedre til at placere gadenumrene de rigtige steder.

Ingen kommentarer: