lørdag den 30. juli 2011

Tomtom - to enheder, en konto

Tomtom - du skuffer mig meget!

I starten af året, købte jeg en Tomtom Go 1005 til erstatning for min gamle Go 930. Det er også fint nok. Men i dag, ville jeg sætte den gamle Go 930 til, for at opdatere den, da jeg stadig abonnere på kortopdateringer. Her støder jeg ind i et, for mig, meget mærkeligt problem. Man kan nemlig kun have 1 enhed registreret til sin Tomtom konto ad gangen. HVORFOR?!?!?!


Rimelig irriterende. Den gamle Tomtom vil jeg bare kunne opdatere og så slippe lægge den væk. Det var planen, at det skulle være min reserve GPS enhed. Hvad nu, hvis jeg havde to biler med en GPS enhed i hver? Så skulle jeg også til, at oprette to Tomtom konti for, at holde dem opdateret?

Igen: HVORFOR TOMTOM?!?!?! Det er da noget af det dummeste jeg længe har været ude for.

Nå, men jeg forsøger så, at linke min Tomtom konto til min gamle enhed, for så at opdatere den og så linke tilbage til den nye enhed. Dårlig ide mener den næste advarsel:


Ej, nu må i da lige tage jer sammen. Kan man kun skifte enhed hver sjette måned? For fanden Tomtom. Hvor gammeldags er det lige, at i er?

Ja, jeg er ret irriteret på Tomtom, fordi de åbenbart har valgt, at folk kun må eje en enkelt Tomtom enhed af gangen. Hvad nu, hvis jeg ville installere Tomtom på min SmartPhone? Tæller dette så også som en enhed? Skal jeg så have en tredje konto?

Hver konto kræver en e-mail adresse.

Undskyld, men vi lever i år 2011, hvor jeg via min Facebook konto kan logge på tusinder af hjemmesider i hele verdenen. Jeg bruger en enkelt konto til, at logge ind på min mail, kalender, billeder, social tjeneste Men Tomtom kan ikke håndtere, at en enkelt konto kan have to GPS enheder tilsluttet?

Men man kan jo spørge klogt: Kan det ikke være, at det skyldes de services, som er bundet op på din konto, kun må bruges af en enkelt enhed af gangen? Jo, helt klart. Men Tomtom er jo sagtens i stand til, at styre disse ting. Det siger overstående besked jo... fortsætter jeg, bliver servicesene koblet over på den anden enhed. Og køber man kortopdateringstjeneste (som stadig ikke fungere til Go 1005!), så låses den også til den ene enhed.

Nej Tomtom, jeg er ikke sur. Jeg er dybt skuffet!

Og lige for, at understrege min frustration over mangel på at se fremad og overveje om der ikke ville blive koblet flere enhed på samme konto:
ARGHHHHHHH!!

Ingen kommentarer: