fredag den 23. juli 2010

WD TV Live

Jeg købte for nogle dage siden en WD TV Live medieafspiller. Kort fortalt er det en medieafspiller, som understøtter et stort antal fil-formater inden for både film og musik. Du sætter enheden til dit TV/anlæg og kobler så en USB harddisk på og/eller tilslutter den netværket. Herfra får du så hurtig adgang til afspilning på dit TV, nemt og bekvemt.

Boksen i sig selv er fin og er også i stand til at afspille fra YouTube og et par internet radiostationer. Mit formål med boksen var at afspille de film og serier, jeg havde rippet fra min egen DVD samling. Disse er lavet i MKV formatet, da dette giver mulighed for skift af lydspor og undertekster, samtidig med udnyttelse af H.264 komprimeringen. Alt sammen meget godt. Næsten.

Det viser sig, at TV Live har problemer med lib-sync, når der afspilles bestemte formater af MKV. Dette fandt jeg ud af ved at jeg oplevede problemet og en søgning på nettet viste det samme. Meget ærgeligt, da boksen i sig selv virker perfekt til mit behov.

Min anbefaling er derfor, at man undersøger om boksen understøtter det man ønsker, ved at søge på nettet. For det er næsten med garanti, at den kan afspille det, men om synkroniseringen imellem billed og lyd holder, må andre svare på.

Hvis den ser god ud til dig, så kan den købes lidt billigere af mig, end udsalgspriserne.

Ingen kommentarer: