mandag den 1. november 2010

iPhone og sommer-/vintertid

Flot Apple! Der skete ikke nogen skade, men alligevel flot, at et firma som Apple ikke er i stand til, at få sommer-/vintertid (sommer-/normaltid) til at fungere korrekt.

Her til morgen vågnede jeg klokken 6.05 Og jeg understreger VÅGNEDE. For min iPhone vækkede mig ikke. For selv om telefonen rent faktisk havde opdaget, at vi er gået ind i vintertid (normaltid), så havde alarmen ikke. Alarmen skulle vækkge mig klokken 6, men var tavs. Til gengæld, så mente den, at jeg skulle vækkes klokken 7, da jeg var på vej på arbejde. Et hurtigt kig i indstillingerne for mine alarmer viste stadig at alarmen var sat til klokken 6.

En hurtig søgning på Google, afslører også, at det er et kendt problem. Fixet (indtil at Apple gør noget ved det), er at man sletter alle de alarmer, som er tilbagevendende og opretter dem igen. Dette skal gøres hver gang man skifter til/fra sommer-/vintertid. Dette ser dog ikke ud til at hjælpe på min telefon, så jeg justere alarmen en time tilbage - og håber på at huske at stille den frem, når vi skifter til sommertid igen.

8 kommentarer:

j-pigen sagde ...

Jeg havde samme problem her til morgen. Har prøvet at slette alarmerne op oprette dem på ny, men virker ikke. Kan det da passe at en så dyr tlf ikke kan finde ud af det? Jeg har nu hentet et par app's med alarm clocks

j-pigen sagde ...

Hvis du finder ud af hvordan man kan få det til at virke, så skriv endelig :)

René sagde ...

Jeg har samme problem, jeg skal sætte alarmen til 1 time før.
Det er for dårligt

Tanja sagde ...

Jeg fandt den her tråd, da jeg prøvede at google en løsning til samme problem. Jeg har en Iphone 4 og der har det været nok at slette alle alarmer og så slukke/tænde tlf. en gang. Jeg har lige lavet en test og alarmen virker fint i forhold til den nye sommertid hos mig.

Tanja sagde ...

Jeg mener vintertid...

Anja sagde ...

Ja jeg kan også tilslutte mig problemet med min iPhone 4. Jeg har også fundet løsningen ved at slukke og tænde telefonen og så oprette alarmerne påny.

Anders Lund sagde ...

Jeg har forsøgt mig med, at slette alle mine alarmer, genstarte telefonen og lave dem igen. Samme problem.

Anders Lund sagde ...

Andre end mig, som oplevede her til morgen, at blive vækket en time tidligere? Jeg "fixede" problemet ved, at sætte alarmen til en time tidligere. Men nu forstår telefonen vintertid, så jeg stod da lige en time tidligere op. :-)

http://blog.andersonline.dk/2010/11/iphone-alarmen-gar-til-tiden.html